test

Macron reageerde met de opmerking dat terrorisme zijn belangrijkste aandachtspunt is als hij wordt gekozen. ‘Wat jij voorstelt is geleuter’, zei hij verwijzend naar haar belofte de Franse grenzen te sluiten. ‘Je verspreidt leugens.’ Dat laatste sloeg op Le Pens bewering dat hij banden heeft met radicale moslims. Klinkklare nonsens, volgens Macron. Op zijn beurt betichtte hij de frontvrouw van het Front National de ‘kiem te leggen voor een burgeroorlog’.
Onzin

Voor Le Pen was het de laatste landelijke kans kiezers te winnen voor haar programma. Ze herhaalde nog eens te zullen afrekenen met illegale immigratie en de euro af te danken. In de boze woordenwisseling pestte ze Macron met diens verleden als ‘zelfgenoegzame’ bankier en minister van Economische Zaken. Ze schilderde hem af als verlengstuk van de vertrekkende, impopulaire socialistische regering en als boegbeeld van onstuitbare globalisering.

Speakers
Michael Lee Michael Lee Michael Lee Michael Lee Michael Lee Michael Lee
Michael Lee Harry Potter Hillary Clinton Pietje Puk Harry Nak Tedje van Es
Share this viaTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on Google+0Email this to someone