De juryleden

De jury voor de Book Lab Award is bekend. Zij zullen de pitches gaan beoordelen en beslissen wie het uiteindelijk verdient om deze mooie prijs mee naar huis te nemen. Even voorstellen: 

  • Jef Maes, adjunct-directeur en hoofd Kenniscentrum @ Boek.be
  • Bart De Prins, innovatie manager @ Acco en voorzitter Gebruikersgroep Uitgeverij van de Toekomst
  • Timo Boezeman, Sales & Account manager digitale diensten @ CB
  • Winnie Valbracht, Business Development @ Cronos

—————————————————————————————————————————————————————

Jef_1024x685Over Jef Maes
Jef Maes is hoofd van het Kenniscentrum van Boek.be. Hij startte zijn loopbaan in het boekenvak bij boekhandel De Groene Waterman (Antwerpen). Daarna lag hij aan de grondslag van de oprichting van vzw Boekenbank, vandaag beter gekend als Meta4Books vzw. Daarvan is hij nog steeds gedelegeerd bestuurder. Vandaag is hij verantwoordelijk voor de innovatie, opleiding en onderzoek in het Vlaamse boekenvak.

Over Boek.be
Boek.be vzw is de confederatie van de belangenverenigingen van het Vlaamse boekenvak, nl. de Vlaamse boekverkopers (VVB), de uitgevers (VUV) en de boekenimporteurs (VBI). Boek.be is een vzw en is dus niet structureel gesubsidieerd door de overheid. 
De kerntaak van Boek.be vzw is het bevorderen van het boek in Vlaanderen door haar ledenverenigingen een optimale inhoudelijke en logistieke steun te verlenen. Van de totale verkoop van nieuwe boeken in Vlaanderen vertegenwoordigen de leden van Boek.be zo’n 90% van de markt, en dit zowel aan producenten- als aan verkoopszijde.

—————————————————————————————————————————————————————

TimoOver Timo Boezeman
Timo Boezeman is sales- en accountmanager voor de digitale dienstverlening van CB: de grootste mediadistributeur in Nederland. In die rol onderhoudt hij de contacten met uitgevers en retailers, en ontwikkelt hij nieuwe dienstverlening, businessmodellen en innovaties voor de boekenwereld.Timo is geen onbekende in de boekenwereld. Voordat hij begin dit jaar bij CB aan de slag ging, was hij bijna 13 jaar werkzaam bij A.W. Bruna Uitgevers. Daar heeft hij vele rollen vervult. Van ontwikkelaar en designer van de online/digitale uitingen, naar redactiewerk, tot uiteindelijk de functie van digitaal uitgever. In die laatste rol heeft hij mede A.W. Bruna Uitgevers en WPG digitaal op de kaart gezet als innoverende uitgeverij.

Over CB
CB is een logistiek dienstverlener in Nederland en België en staat als een van de modernste logistieke dienstverleners van Europa. CB is hiermee dé logistieke schakel voor klanten in de sectoren Media, Healthcare en Fashion.
.

—————————————————————————————————————————————————————

NaamloosOver Bart de Prins
Bart De Prins is innovatiemanager bij Acco cvba. Hij is verantwoordelijk voor de innovatiestrategie en begeleidt innovatieprojecten op het vlak van e-reading, e-learning en e-commerce.

Over ACCO
“Wij zijn ervan overtuigd dat de toekomst in de handen ligt van al wie levenslang wil leren. Acco wil het delen van kennis en de dialoog hierover faciliteren. Wij zorgen ervoor dat kennis op de best mogelijke manier en in de best aangepaste vorm bij jou raakt. En het mooie eraan is dat we er zelf ook nog eens van bijleren. Want eigenlijk zijn we net zo leergierig als jij.”

—————————————————————————————————————————————————————

Winnie2014Over Winnie Valbracht
“Winnie is business developer bij Cronos en actief in mobiele applicaties, gaming en e-learning. Winnie is eveneens projectleider van Edutablet, een tweejarig R&D project rond het gebruik van tablets in het onderwijs. Ze volgt de business transformatie die nieuwe media en technologieën met zich meebrengen op de voet.”

Over Cronos
Cronos focusses on Technical Expertise, ICT Solutions and Business Solutions. Their continuous mission to be a professional, competitive and profitable company, which offers innovative and practical solutions, give companies the power to take on the competition in the Knowledge Era.

Share this viaTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on Google+0Email this to someone